torsdag 5. desember 2013

Julebrød og krydderbrød...

...blir fast innslag i sortimentet vårt alle bakedager fram til jul. Begge bakes med Tine ekte smør og økologiske sultanin-rosiner. Krydderbrødet er en tradisjon jeg har med meg fra Svolvær Dampbakeri. Det er et hvetebrød med rosiner og sirup, krydret med nellik og allehånde. Da blir det jul!

Vi har bestillingsliste i bakeriet for de som ønsker å sikre seg bakst til jul. Listen finnes også under siden "julebestilling" øverst på bloggen her.

Bildet til venstre viser inngangen til bakeriet en tidlig desemberkveld. På døra henger krans fra elevbedriften på  Vg2, Sortland vgs, Kleiva.



Bakeplan for fredag 6. desember:
  • Sandbergbrød
  • Kornbrød
  • Valnøttbrød
  • Landbrød
  • Eldhusbrød
  • Marits helgrove
  • Namnlausbrød
  • Kornbrødstump
  • Vanlig småbakst
  • Vaniljeboller
  • Julebrød
  • Krydderbrød
Lørdag 7. desember blir det: 
  •  Sandbergbrød
  • Kornbrød
  • Valnøttbrød
  • Landbrød
  • Eldhusbrød
  • Müslibrød
  • Dansk rugbrød
  • Vanlig småbakst
  • Vaniljeboller
  • Horn
  • Hvetestenger
  • Julebrød
  • Krydderbrød
Velkommen innom!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar