mandag 16. desember 2013

Innspurten

Vi er inne i årets travleste uke, og nå gjelder det å planlegge godt. Vi vil gjerne at alle skal få kjøpe det de ønsker, men det må ikke gå ut over kvaliteten på varene. Alt skal produseres samme dag som det skal selges, og ovnen kjøles fortere ned jo flere brød som steikes. I fjor til jul prøvde vi å fyre opp igjen midt på dagen, men det var ikke vellykket. Det resulterte bl.a. i at det ble "rårand" i noen av julebrødene som måtte steikes på for sterk varme.

Torsdag 19. desember planlegger vi en ekstra bakedag med begrenset sortiment. Vi baker de mest populære sortene, inkl. julebrød og krydderbrød, og det er ferdigstekt litt ut på dagen. Da er det mulig å komme innom selv om ikke skiltet er oppe. Se etter lys i bakeriet.

Vi tar ikke imot bestillinger til lørdag 21. desember. Da ønsker vi å ha varer i hyllene til de som kommer innom, men det er fortsatt lurt å komme tidlig:)

Bakeplan for onsdag 18. desember:
  • Kornbrød
  • Sandbergbrød
  • Rug-/speltbrød
  • Valnøttbrød
  • Landbrød
  • Eldhusbrød
  • Marits helgrove
  • Emmerbrød 
  • Lyst surdeigsbrød
  • Vanlig småbakst
  • Julebrød 
  • Krydderbrød
Torsdag 19. desember baker vi:
  • Kornbrød
  • Sandbergbrød
  • Julebrød
  • Krydderbrød
  • Horn
  • Kornboller
Fredag 20. blir det:
  •  Kornbrød
  • Sandbergbrød
  • Valnøttbrød
  • Landbrød
  • Eldhusbrød
  • Marits helgrove
  • Focaccia
  • Vanlig småbakst
  • Vaniljeboller
  • Kardemommeknuter
  • Julebrød
  • Krydderbrød
Lørdag 21. desember planlegger vi å bake:
  •  Kornbrød
  • Sandbergbrød
  • Valnøttbrød
  • Landbrød
  • Eldhusbrød
  • Müslibrød
  • Dansk rugbrød
  • Lyst surdeigsbrød
  • Grovt surdeigsbrød
  • Vanlig småbakst
  • Vaniljeboller
  • Müsliboller
  • Horn
  • Hvetestenger...
...og da håper vi å være i mål, og at jula kan komme på kjerringer og kaller med mat på alle fat...

Vi ønsker alle en riktig god jul!

Første bakedag etter jul er fredag 3. januar 2014!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar