Prisene på ingredienser vi bruker i bakeriet har steget jamt og trutt det siste året. Holli mølle har satt opp sine priser med 10%, Dagsrevyen melder at smøret har steget med 15% og de andre ingrediensene har steget et sted meom 10 og 20 %. Vi har stort sett holdt de samme prisene siden vi startet, men nå ser vi oss nødt til å legge sette dem opp litt. Etter hvert vil vi legge inn den nye prislisten på en av sidene øverst på bloggen.
Bakeplan for fredag 3. januar:
- Kornbrød
- Sandbergbrød
- Landbrød
- Valnøttbrød
- Eldhusbrød
- Russisk landbrød
- Marits helgrove
- Namnlausbrød
- Vanlig småbakst
- Vaniljeboller
- Kardemommeknuter
- Kornbrød
- Sandbergbrød
- Landbrød
- Valnøttbrød
- Eldhusbrød
- Müslibrød
- Lyst surdeigsbrød
- Grovt surdeigsbrød
- Dansk rugbrød
- Vanlig småbakst
- Vaniljeboller
Velkommen innom!
- Horn
- Hvetestenger
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar