onsdag 1. januar 2014

Godt nyttår! Vi åpner 3. januar.

Vi ønsker alle våre kunder og lesere et riktig godt nyttår! Takk til alle som har støttet oss i 2013. Uten dere var vi ingenting!

Prisene på ingredienser vi bruker i bakeriet har steget jamt og trutt det siste året. Holli mølle har satt opp sine priser med 10%, Dagsrevyen melder at smøret har steget med 15% og de andre ingrediensene har steget et sted meom 10 og 20 %. Vi har stort sett holdt de samme prisene siden vi startet, men nå ser vi oss nødt til å legge sette dem opp litt. Etter hvert vil vi legge inn den nye prislisten på en av sidene øverst på bloggen.

Bakeplan for fredag 3. januar:
  • Kornbrød
  • Sandbergbrød
  • Landbrød
  • Valnøttbrød
  • Eldhusbrød
  • Russisk landbrød
  • Marits helgrove
  • Namnlausbrød
  • Vanlig småbakst
  • Vaniljeboller
  • Kardemommeknuter
Lørdag 4. januar blir det:
  • Kornbrød
  • Sandbergbrød
  • Landbrød
  • Valnøttbrød
  • Eldhusbrød
  • Müslibrød
  • Lyst surdeigsbrød
  • Grovt surdeigsbrød
  • Dansk rugbrød
  • Vanlig småbakst
  • Vaniljeboller

Velkommen innom!
  • Horn
  • Hvetestenger

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar