mandag 6. januar 2014

Spennende uke med intern kursing

Eldhusbakeriet er med i en Besøksordning for småskala matprodusenter. Onsdag 8. januar og torsdag 9. januar får vi besøk av bakeren Andre Løvaas fra Nofima, som bl.a. skal kurse oss i wienerbakst. 

Dette fører, naturlig nok, til noen endringer i våre rutiner;:
  • Vi rekker ikke å bake så mye av vårt faste sortiment på onsdag, men noen sorter skal vi få til. Det blir Kornbrød, Sandbergbrød, Svensken og lyst Surdeigsbrød. Disse er ikke klare for salg før utpå dagen i 11-12-tida.
  • Vi har de aller fleste andre sortene + småbakst i fryseren. Sist lørdag var en veldig stille dag i bakeriet, og det medførte at vi fikk fylt opp de tomme fryserene. Det er altså mulig å kjøpe frosne bakevarer både onsdag 8. og torsdag 9.
  • Smaksprøver på wienerbakst. Ut på ettermiddagen onsdag og torsdag skal det også være mulig å få smake og kjøpe noe av de nye produktene. Det er, som vanlig hos oss, vanskelig å si noe bestemt tidspunkt. 
SÅ:  Onsdag 8. og torsdag 9. januar: Følg med på facebook, se etter det grønne skiltet eller ring 48267489

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar