torsdag 19. juni 2014

Melet fra Holli mølle er endelig her...

...og vi kan igjen bruke av det gode, økologiske melet i baksten vår.
I tillegg selger vi spelt, emmer, enkorn og svedjerug fra bakerigangen. Vi har også havregryn, byggperler og hveteperler. "Perler" er kornkjerner som kokes og brukes i salater, bakverk, grøt eller istedetfor kokt ris. Hveteperlene er laget av landhvete med mye smak.

Bakeplan for fredag 20. juni:
  • Kornbrød
  • Sandbergbrød
  • Valnøttbrød
  • Eldhusbrød
  • Kornbrødstump
  • Marits helgrove
  • Namnlausbrød
  • Foccaccia
  • Grovt surdeigsbrød/russisk landbrød
  • Vanlig småbakst
  • Vaniljeboller
  • Kardemommeknuter
  • Pestosnurrer
Lørdag 21. juni blir det:
  • Kornbrød
  • Sandbergbrød
  • Valnøttbrød
  • Eldhusbrød
  • Landbrød
  • Kornbrødstump
  • Müslibrød
  • Dansk rugbrød
  • Lyst surdeigsbrød
  • Grovt surdeigsbrød
  • Surdeigsbaguetter
  • Vanlig småbakst
  • Vaniljeboller
  • Kardemommeknuter
  • Horn

Velkommen innom!
NB: Urter selges fram til St Hans.
Vi tar ferie uke 27, og har stengt onsdag 2., fredag 4. og lørdag 5. juli.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar