Noen er redde for at vi nå har surdeig i alle brødene våre, men det har vi ikke. Vi har to-tre sorter der sudeigen erstatter gjæren, mange sorter med gjærdeig, men foreløpig ingen med både gjær og surdeig.
Det har vært en travel uke så langt, men likevel har vi rukket å lage en ny porsjon müsli til de som har ventet på det.Den er klar for salg på fredag.
Bakeplan for fredag 10. oktober:
- Sandbergbrød
- Kornbrød
- Landbrød
- Eldhusbrød
- Valnøttbrød
- Namnlausbrød
- Marits helgrove
- Surdeigsbrød av urkorn
- Emmerbrød (gjærdeig)
- Focaccia med soltørket tomat
- Vanlig småbakst
- Vaniljeboller
Lørdag 11. oktober blir det:
- Sandbergbrød
- Kornbrød
- Landbrød
- Valnøttbrød
- Edhusbrød
- Müslibrød
- Dansk rug
- Lyst surdeigsbrød
- Marits helgrove
- Surdeigsbaguetter
- Tomatbrød
- Vanlig småbakst
- Vaniljeboller
- Horn
I gangen har vi urkorn-mel fra Holli mølle og honning fra Sortland og Sigerfjord. Kanskje skal vi selge poteter fra Asgaut også.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar