Etter dagens bakst bruker jeg ettervarmen i ovnen til å få veden tørrest mulig . Det er da greit å fyre opp om kvelden når jeg gjør klar til nattas bakst. Stabil vedkvalitet er i alle fall utrolig viktig.
Bakeplan for fredag 17. oktober:
- Sandbergbrød
- Kornbrød
- Kornbrødstump
- Valnøttbrød
- Landbrød
- Eldhusbrød
- Grovt sudeigsbrød av urkorn
- Namnlausbrød
- Marits helgrove
- Focaccia med soltørkede tomater
- Vanlig småbakst
- Vaniljeboller
- Mandelknuter (siden vi ikke kan love kardemommeknuter)
- Sandbergbrød
- Kornbrød
- Valnøttbrød
- Landbrød
- Eldhusbrød
- Lyst surdeigsbrød
- Emmerbrød
- Surdeigsbaguetter
- Müslibrød
- Dansk rug
- Vanlig småbakst
- Vaniljeboller
- Horn
- Hvetestenger
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar