mandag 6. oktober 2014

Spennende kurs

Mandag og tirsdag denne uka har vi besøk av Andre Løvaas fra Nofima. Han er leid inn av Landbrukstjenesten og Bioforsk for å holde "Surdeigskurs for viderekommende" Et hyggelig og engasjert gjeng fra inn- og utland er samlet i Eldhusbakeriet for å utvikle seg i den edle , surdeigskunsten. I dag, mandag, har det vært teori, og i morgen skal vi BAKE:)

Bakeplan for onsdag 8. oktober:
  • Sandbergbrød
  • Kornbrød
  • Valnøttbrød
  • Eldhusbrød
  • Namnlausbrød
  • Marits helgrove
  • Lyst surdeigsbrød
  • Rug-/speltbrød (svensken)
  • Vanlig småbakst
  • Mandelknuter
 Kanskje lager vi også FINSK RUGBRØD siden vi skal jobbe med det på kurset i morgen, tirsdag.
Vakker høstkveld

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar