http://www.tv4play.se/program/nyhetsmorgon?video_id=3128612
Kvaliteten på mel blir stadig viktigere. Vi bruker mye av det fantastiske melet fra Holli mølle, og de gamle kornsortene er både næringsrike og smakfulle. Sebastiene Boudet er en flott ambasadør for godt mel og god bakst.
Vi er snart i gang igjen etter ferien, og her er
Bakeplan for fredag 10. april:
- Kornbrød
- Sandbergbrød
- Valnøttbrød
- Landbrød
- Eldhusbrød
- Namnlausbrød
- Marits helgrove
- Grovt surdeigsbrød av urkorn.
- Focaccia
- Vanlig småbakst
- Vaniljeboller
- Kardemommeknuter
Lørdag 11.april blir det:
- Kornbrød
- Sandbergbrød
- Valnøttbrød
- Landbrød
- Eldhusbrød
- Müslibrød
- Dansk rug
- Lyst surdeigsbrød
- Surdeigsbaguetter
- Tomatbrød
- Vanlig småbakst
- Vaniljeboller
- Kardemommeknuter
- Horn
- Müsliboller
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar