![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhqs17p8gGmf3fXtYu9eTkU-_UYst6gg9LXHm9xo2M2q15qP53G41z15NMf8Hr1okawYFOzsUN8NdDNpsdgZdgOA3vIEvFgc4MFEHTyNyD5JubmMcnXbAPY85XbqywGOWYf1X4l6h634dE/s320/20150911_081652.jpg)
...er et saftig, godt surdeigsbrød av hvetemel, svedjerug, gresskarkjerner, vann surdeig og salt. Syrningsprosessen er med på å bryte ned glutenet i hvetemelet, og brødet tåles godt av mange som ellers reagerer på hvetemel. Vi baker det onsdager og fredager.
Bakeplan for onsdag 16. september:
- Kornbrød
- Sandbergbrød
- Russisk landbrød
- Rug-spelt (Svensken)
- Fjeld-brød
- Speltbrød
- Vanlig småbakst
- Blåbærboller
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar