torsdag 1. desember 2016

Parringstid og åpent til 5 på onsdager:)

Vi går inn i en ny sesong på gården, og de sauene som skal parres med de aller beste værene, har får et orange øre. Mer info følger:)

Desember er her, og vi er klare til å ta imot bestillinger til jul. Det er veldig greit for oss å få det spredt utover de neste ukene, siden vi må ta hensyn til varmen og ikke kan bake ubegrenset.

De siste tre onsdagene skal vi også ha åpent til klokka 5 slik at folk rekker å komme innom etter jobb. Det betyr at vi kommer igang litt senere disse dagene, men mye er likevel ferdig kokka 9.

Bakeplan for fredag 2. desember:
  • Kornbrød
  • Sandbergbrød
  • Valnøttbrød
  • Eldhusbrød
  • Landbrød
  • Fjeld-brød
  • Rusisk landbrød
  • Surdeigsspelt
  • Marits helgrove
  • Julebrød
  • Vanlig småbakst
  • Kardemommeknuter  
  • Wienerstenger  
  • Vaniljeboller
  • Surdeigsfraller
Lørdag 3. desember blir det:
  • Kornbrød
  • Sandbergbrød
  • Valnøttbrød
  • Eldhusbrød
  • Landbrød
  • Müslibrød
  • Lyst surdeigsbrød
  • Dansk rug
  • Tomatbrød
  • Surdeigsbaguetter
  • Speltbrød
  • Julebrød
  • Vanlig småbakst  
  • Vaniljeboller
  • Kardemommeknuter
  • Wienerstenger
  • Wienerbrød
  •  Horn
  • Müsliboller   
Velkommen innom! 
  

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar