Desember er her, og vi er klare til å ta imot bestillinger til jul. Det er veldig greit for oss å få det spredt utover de neste ukene, siden vi må ta hensyn til varmen og ikke kan bake ubegrenset.
De siste tre onsdagene skal vi også ha åpent til klokka 5 slik at folk rekker å komme innom etter jobb. Det betyr at vi kommer igang litt senere disse dagene, men mye er likevel ferdig kokka 9.
Bakeplan for fredag 2. desember:
- Kornbrød
- Sandbergbrød
- Valnøttbrød
- Eldhusbrød
- Landbrød
- Fjeld-brød
- Rusisk landbrød
- Surdeigsspelt
- Marits helgrove
- Julebrød
- Vanlig småbakst
- Kardemommeknuter
- Wienerstenger
- Vaniljeboller
- Surdeigsfraller
- Kornbrød
- Sandbergbrød
- Valnøttbrød
- Eldhusbrød
- Landbrød
- Müslibrød
- Lyst surdeigsbrød
- Dansk rug
- Tomatbrød
- Surdeigsbaguetter
- Speltbrød
- Julebrød
- Vanlig småbakst
- Vaniljeboller
- Kardemommeknuter
- Wienerstenger
- Wienerbrød
- Horn
- Müsliboller
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar