Sist uke var det mye "skitvær", så onsdag og fredag havnet en god del av brødene i fryseren. Lørdag var vi heldigvis tilbake til det normale, med masse folk og stor stemning. Kjempetrivelig!
Håper været blir bedre denne uka, ikke minst pgs fiskerene som venter på å komme seg på havet.
Vi har bakt Weinheimer Möhrenbrot to ganger, og brødene ble ulike pga varierende bakeforhold (temperatur, fuktighet mm) De smakte godt begge gangene, men konsistensen var ulik. Vi prøver på nytt onsdag. da baker vi også Norsk Bygg på oppfordring. Atså; to gode,grove surdeigsbrød denne dagen.
Bakeplan for onsdag 25. januar:
- Kornbrød
- Sandbergbrød
- Lyst surdeigsbrød
- Weinheimer Möhrenbrot
- Norsk Bygg
- Emmerbrød
- Fjeld-brød
- Vanlig småbakst
- Solboller
- Kardemommeknuter
- (Anislauper har vi i fryseren)
- Lyse surdeigsfraller
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar