Påska nærmer seg, og vi baker fram til 8. april. (Palmelørdag) Deretter har vi påskestengt, og åpner igjen fredag 21. april. Påskebrødene må fryses i alle fall, så vi oppfordrer folk til å bestille så tidlig som mulig, gjerne til denne eller neste uke. Vi klarer uansett ikke å bake nok til alle på de to siste bakedagene.
Bakeplan for fredag 24. mars:
- Kornbrød
- Sandberg
- Valnøttbrød
- Landbrød
- Russisk landbrød
- Surdeigs-spelt
- Marits helgrove
- -Fjeld-brød
- Focaccia
- Vanlig småbakst
- Kardemommeknuter
- Solsnurrer
- Surdeigsfraller
- Wienerstenger
- Kornbrød
- Sandbergbrød
- Valnøttbrød
- Eldhusbrød
- Landbrød
- Lyst surdeigsbrød
- Tomat- eller olivenbrød
- Surdeigsbaguetter
- Müslibrød
- Vanlig småbakst
- Kardemommeknuter
- Horn
- Müsliboller
- Croissanter
- Wienerstenger
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar