torsdag 23. mars 2017

Sol i fjelltoppene før klokka seks på onsdag...

...Nå snakker vi! Dette er den beste tida i bakeriet!

Påska nærmer seg, og vi baker fram til 8. april. (Palmelørdag) Deretter har vi påskestengt, og  åpner igjen fredag 21. april. Påskebrødene må fryses i alle fall, så vi oppfordrer folk til å bestille så tidlig som mulig, gjerne til denne eller neste uke.  Vi klarer uansett ikke å bake nok til alle på de to siste bakedagene.

Bakeplan for fredag 24. mars:

  • Kornbrød
  • Sandberg
  • Valnøttbrød
  • Landbrød
  • Russisk landbrød
  • Surdeigs-spelt
  • Marits helgrove
  • -Fjeld-brød
  • Focaccia
  • Vanlig småbakst
  • Kardemommeknuter
  • Solsnurrer
  • Surdeigsfraller
  • Wienerstenger
Lørdag25. mars blir det:

  • Kornbrød
  • Sandbergbrød
  • Valnøttbrød
  • Eldhusbrød
  • Landbrød
  • Lyst surdeigsbrød
  • Tomat- eller olivenbrød
  • Surdeigsbaguetter
  • Müslibrød
  • Vanlig småbakst
  • Kardemommeknuter
  • Horn
  • Müsliboller
  • Croissanter
  • Wienerstenger 
Velkommen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar