Kundene spør om julebestillnger, og svaret vårt er at det beste for alle er å spre dem utover desember (og kanskje november) De fleste ønsker å kjøpe fra vårt vanlige sortiment, og varene må jo fryses uansett.
I desember baker vi også krydderbrød.
Bakeplan for fredag 26. oktober:
- Kornbrød
- Sandbergbrød
- Valnøttbrød
- Eldhusbrød
- Landbrød
- Fjeld-brød
- Surdeigs-spelt
- (Focaccia baker vi hvis noen bestiller)
- Marits helgrove
- Vanlig småbakst(kanel, skilling +hvetebolle)
- Kardemommeknuter
- Vaniljeboller
- Prinsessekaker
- Wienerbrød
- Grove rundstykker
Lørdag 27. blir det:
- Kornbrød
- Sandbergbrød
- Valnøttbrød
- Eldhusbrød
- Landbrød
- Lyst surdeigsbrød
- Tomatbrød
- Lyst surdeig med frø
- Müslibrød
- Focaccia
- Reservedansken
- Vanlig småbakst
- Kardemommeknuter
- Vaniljeboller
- Wienerbrød
- Horn
- Grove rundstykker
- Müsliboller
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar