torsdag 18. oktober 2018

Slekters gang

Når jeg bor og jobber på et gårdsbruk der slekt er viktig, liker jeg å se tilbake på slekta mi fra Svolvær med bakere i flere ledd. På bildet ser vi far min, Olvar Sandberg, som nr 2 fra venstre, og bestefaren min, Odd Sandberg, som nr 2 fra høyre. Bildet er fra ca 1939.

Bakeplan for fredag 19. oktober:

  • Kornbrød
  • Sandbergbrød
  • Valnøttbrød
  • Landbrød
  • Eldhusbrød
  • Fjeld-brød
  • Surdeigsspelt
  • Focaccia har vi i fryseren (Vi baker nytt hvis noen bestiller) 
  • Marits helgrove
  • Vanlig småbakst
  • Kardemommeknuter
  • Vaniljeboller
  • Grove rundstykker
  • Wienerbrød
Lørdag 20. oktober:

  • Kornbrød
  • Sandbergbrød
  • Valnøttbrød
  • Landbrød
  • Eldhusbrød
  • Lyst surdeigsbrød
  • Tomatbrød
  • Müslibrød
  • Wienheimer Möhrenbrot (Gulrotbrød)
  • Reservedansken
  • Vanlig småbakst
  • Kardemommeknuter
  • Vaniljeboller
  • Wienerbrød
  • Horn
  • Grove rundstykker
  • Müsliboller
Vi har også fjeldbrød i fryseren, hvis noen ønsker å kjøpe det på lørdag.
Velkommen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar