mandag 30. november 2020

Anislauper, en onsdagsspesialitet

 

Vi liker dem best med smør og brunost. Ei gammel oppskrift fra Svolvær Dampbakeri er kommet til heder og verdighet. Sikta rugmel gir en spesiell konsistens, og smaken av anis er nydelig (for dem som liker det...kanskje en voksen smak)

Vi hat lagt ut info om julehandel og bestilling øverst på siden her. Det er lurt å være tidlig ute. Vi tar ikke imot bestillinger til siste bakedag før jul (19/12)

Bakeplan for onsdag 2/12:

  • Kornbrød
  • Sandbergbrød
  • Fjeld-brød
  • Valnøttbrød, (hvis noen bestiller)
  • Lyst surdeigsbrød
  • Surdeigsbaguetter
  • Svensken
  • Finsk rugbrød
  • Julebrød
  • Krydderbrød
  • Hveteboller
  • Kanelsnurrer
  • Kardemommeknuter
  • Anislauper
  • Vaniljeboller
Velkommen innom!

Vi tar imot julebestillinger!

Krydderbrød



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar