Julebrødene våre har vært svært populære. De er bakt med ekte smør og søte sultanin-rosiner.
Vi baker en runde med disse hver bakedag frem mot jul, og vil også prøve å ha en buffer i fryseren.
Bakeplan for fredag 20. november:
- Kornbrød
- Sandbergbrød
- Fjeld-brød
- Valnøttbrød
- Landbrød
- Surdeigsspelt
- Gulrotbrød (hvis noen bestiller)
- Focaccia
- Julebrød
- Hveteboller
- Kanelsnurrer
- Kardemommeknuter
- Vaniljeboller
- Grove rundstykker
- Gulrotfraller
- Kornbrød
- Sandbergbrød
- Valnøttbrød
- Landbrød
- Eldhusbrød
- Müslibrød
- Lyst surdeigsbrød
- Tomatbrød
- Reservedansken
- Julebrød
- Hvetestenger med dronningfyll
- Hveteboller
- Kanelsnurrer
- Vaniljeboller
- Grove rundstykker
- Horn
- Musliboller
Velkommen!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar