torsdag 11. februar 2021

Kortreist vaniljekrem

 

Vi bruker eggeplommer fra Vesterålsegg og ekte vaniljestang når vi lager vaniljekremen i bakeriet. 

Det kjennes på smaken!

Lørdag lager vi brioche igjen, noen med apelsin-cest og noen som burgerbrød.

Bakeplan for fredag 12/2:

  • Kornbrød
  • Sandbergbrød 
  • Fjeld-brød
  • Valnøttbrød
  • Landbrød
  • Gulrotbrød
  • Surdeigsspelt
  • Focaccia (hvis noen bestiller)
  • Hveteboller
  • Kanelsnurrer
  • Kardemommeknuter
  • Vaniljeboller
  • Grove rundstykker
  • Gulrotfraller
  • Fjeld-fraller
Lørdag 13/2 blir det:

  • Kornbrød
  • Sandbergbrød
  • Valnøttbrød
  • Eldhusbrød
  • Landbrød
  • Müslibrød
  • Speltbrød
  • Lyst surdeigsbrød
  • Surdeigsbaguetter
  • Reservedansken
  • Hveteboller
  • Kanelsnurrer
  • Kardemommeknuter
  • Vaniljeboller
  • Grove rundstykker
  • Horn
  • Müsliboller
  • Brioche med apelsincest
  • Brioche burgerbrød
Velkommen innom!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar