Vi bruker eggeplommer fra Vesterålsegg og ekte vaniljestang når vi lager vaniljekremen i bakeriet.
Det kjennes på smaken!
Lørdag lager vi brioche igjen, noen med apelsin-cest og noen som burgerbrød.
Bakeplan for fredag 12/2:
- Kornbrød
- Sandbergbrød
- Fjeld-brød
- Valnøttbrød
- Landbrød
- Gulrotbrød
- Surdeigsspelt
- Focaccia (hvis noen bestiller)
- Hveteboller
- Kanelsnurrer
- Kardemommeknuter
- Vaniljeboller
- Grove rundstykker
- Gulrotfraller
- Fjeld-fraller
- Kornbrød
- Sandbergbrød
- Valnøttbrød
- Eldhusbrød
- Landbrød
- Müslibrød
- Speltbrød
- Lyst surdeigsbrød
- Surdeigsbaguetter
- Reservedansken
- Hveteboller
- Kanelsnurrer
- Kardemommeknuter
- Vaniljeboller
- Grove rundstykker
- Horn
- Müsliboller
- Brioche med apelsincest
- Brioche burgerbrød
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar