Det er kaldt, men vi klarer å holde temperaturen oppe bakeriet vårt, og det er bra for folk deiger...og folk.
Vi baker det vi klarer i helga, men vil minne om at bestillinger bør være inne før kl 17 dagen før varene skal hentes. da kan vi regulere størrelsen på deigene.
Bestillinger som kommen i åpningstida, er usikre. Er det lite igjen og lang kø, kan vi ikke love bort det vi har i hyllene til noen som ringer. De som står i kø har førsterett. Vi satser på at det blir nok til alle.
Bakeplan for fredag 19/2:
- Kornbrød
- Sandbergbrød
- Fjeld-brød
- Valnøttbrød
- Landbrød
- Gulrotbrød
- Surdeigsspelt
- Focaccia (hvis noen bestiller)
- Hveteboller
- Kanelsnurrer
- Vaniljeboller
- Kardemommeknuter
- Grove rundstykker
- Gulrotfraller
- Fjeld-fraller
- Kornbrød
- Sandbergbrød
- Valnøttbrød
- Landbrød
- Eldhusbrød
- Müslibrød
- Reservedansken
- Speltbrød
- Lyst surdeigsbrød
- Surdeigsbaguetter
- Hveteboller
- Kanelsnurrer
- Kardemommeknuter
- Vaniljeboller
- Brioche med apelsin-cest
- Vanilje-brioche
- Brioche burgerbrød (hvis noen bestiller)
- Grove rundstykker
- Müsliboller
- Horn
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar