torsdag 18. februar 2021

Vakker vinter

 

Det er kaldt, men vi klarer å holde temperaturen oppe bakeriet vårt, og det er bra for folk deiger...og folk.
Vi baker det vi klarer i helga, men vil minne om at bestillinger bør være inne før kl 17 dagen før varene skal hentes. da kan vi regulere størrelsen på deigene.
Bestillinger som kommen i åpningstida, er usikre. Er det lite igjen og lang kø, kan vi ikke love bort det vi har i hyllene til noen som ringer. De som står i kø har førsterett. Vi satser på at det blir nok til alle.

Bakeplan for fredag 19/2:
  • Kornbrød
  • Sandbergbrød
  • Fjeld-brød
  • Valnøttbrød
  • Landbrød
  • Gulrotbrød 
  • Surdeigsspelt
  • Focaccia (hvis noen bestiller)
  • Hveteboller
  • Kanelsnurrer
  • Vaniljeboller
  • Kardemommeknuter
  • Grove rundstykker
  • Gulrotfraller
  • Fjeld-fraller
Lørdag 20. blir det:
  • Kornbrød
  • Sandbergbrød
  • Valnøttbrød
  • Landbrød
  • Eldhusbrød
  • Müslibrød
  • Reservedansken
  • Speltbrød
  • Lyst surdeigsbrød
  • Surdeigsbaguetter
  • Hveteboller
  • Kanelsnurrer
  • Kardemommeknuter
  • Vaniljeboller
  • Brioche med apelsin-cest
  • Vanilje-brioche
  • Brioche burgerbrød (hvis noen bestiller)
  • Grove rundstykker
  • Müsliboller
  • Horn
Velkommen innom!



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar