Vi baker alle brødene på natta før vi gå i gang med søtbaksten. Derfor er det ofte noe som ikke er ferdigstekt til de kundene som kommer tidlig, spesielt på lørdager. Men, det betyr også at man kan kjøpe nystekte snurrer rett fra ovnen langt ut på dagen.
Bakeplan for fredag 5/3:
- Kornbrød
- Sandbrød
- Fjeld-brød
- Valnøttbrød
- Landbrød
- Surdeigsspelt
- Gulrotbrød
- Focaccia
- Hveteboller
- Kanelsnurrer
- Kardemommeknuter
- Vaniljeboller
- Grove rundstykker
- Gulrotfraller
- Fjeld-fraller
- Kornbrød
- Sandbergbrød
- Valnøttbrød
- Landbrød
- Eldhusbrød
- Müslbrød
- Reservedansken
- Lyst surdeigsbrød
- Russisk landbrød
- Rustikkbrød
- Rustikk-ciabatta
- Hveteboller
- Kanelsnurrer
- Kardemommeknuter
- Vaniljeboller
- Müsliboller
- Grove rundstykker
- Horn
- (Brioche, hvis vi får tid)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar