Denne uka har dere siste mulighet til å bestille lørdagsvarer til påske. Neste uke tar vi, som vanlig, ingen bestillinger til lørdag.
Hvis du har lyst å lage italiensk surdeigspizza til helga, kan du kjøpe deig hos oss. Den er klar til kjevling, men kan også ligge et par dager i kjøleskapet.
Bakkeplan for fredag 19. mars:
- Kornbrød
- Sandbergbrød
- Fjeld-brød
- Surdeigsspelt
- Gulrotbrød
- Valnøttbrød
- Focaccia
- Hveteboller
- Kanelsnurrer
- Kardemommeknuter
- Vaniljeboller
- Grove rundstykker
- Gulrotfraller
- Fjeld-fraller
- Kornbrød
- Sandbergbrød
- Valnøttbrød
- Landbrød
- Eldhusbrød
- Müslibrød
- Speltbrød
- Lyst surdeigsbrød
- Russisk landbrød
- Reservedansken
- Hveteboller
- Kanelsnurrer
- Kardemommeknuter
- Vaniljeboller
- Klippestenger
- Grove rundstykker
- Müsliboller
- Horn
- Deig til surdeigspizza i beger à 250g
Velkommen innom, og husk at påskevarene i alle fall må fryses, så det kan være like greit å kjøpe dem denne helga.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar