Et saftig, grovt brød meg surdeig, rugmel, diverse frø og revet gulrot. Vi lager også fraller av samme deig. Perfekt og mettende til turmat, for eksempel.
Lørdag planlegger vi å bake rustikk-brød; et svært luftig brød som passer til det meste.
Bakeplan for fredag 16. april:
- Kornbrød
- Sandbergbrød
- Fjeld-brød
- Valnøttbrød
- Landbrød
- Surdeigsspelt (hvis noen bestiller)
- Gulrotbrød
- Focaccia
- Hveteboller
- Kanelsnurrer
- Kardemommeknuter
- Vaniljeboller
- Grove rundstykker
- Fjeld-fraller
- Gulrotfraller
Bakeplan for lørdag 17. April:
- Kornbrød
- Sandbergbrød
- Valnøttbrød
- Landbrød
- Eldhusbrød
- Müslibrød
- Reservedansken
- Lyst surdeigsbrød
- Russisk landbrød
- Speltbrød
- Rustikk-brød
- Hveteboller
- Kanelsnurrer
- Kardemommeknuter
- Vaniljeboller
- Klippestenger
- Grove rundstykker
- Horn
- Müsliboller
- Ferdig deig til surdeigspizza. 250g. Lurt å bestille.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar