, men vi har hatt noen fine dager i det siste. Lamminga er dessuten i gang hos oss, så det er ikke mye tid til skigåing.
Lørdags-køen utenfor bakeriet er ikke så skremmende som den var rett etter påske. Nå fordeler den seg fint utover dagen. Vi baker så mye, at det er varer til de som kommer senere også. For å sikre seg, kan en bestille og hente i 11-tida. Da er det ikke mye kø.
NB: Vi har stengt neste lørdag, 1. mai.
Bakeplan for fredag 23. april:
- Kornbrød
- Sandbergbrød
- Fjeld-brød
- Valnøttbrød
- Landbrød
- Surdeigs-spelt
- Gulrotbrød
- Focaccia
- Hveteboller
- Kanelsnurrer
- Kardemommeknuter
- Vaniljeboller
- Grove rundstykker
- Fjeld-fraller
- Gulrot-fraller
- Kornbrød
- Sandbergbrød
- Valnøttbrød
- Eldhusbrød
- Landbrød
- Lyst surdeigsbrød
- Russisk landbrød
- Müslibrød
- Reservedansken
- (Speltbrød har vi i fryseren)
- Hveteboller
- Kanelsnurrer
- Kardemommeknuter
- Klippestenger
- Grove rundstykker
- Horn
- Müsliboller
- Ferdig deig til surdeigspizza (beger á 250g)
Velkommen innom.
NB: Døra er åpen fra klokka 8 ca, men da er det bare brødene, rundstykkene, müslibollene og hornene som er ferdige. Klokka 9 er det meste klart.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar