Vi har adoptert det svenske ordet "fralle". Det er småbrød av brøddeig, altså kun med mel, vann og gjær, ikke smør som i rundstykker. På fredag har vi Fjeld-fraller av Fjeld-brøddeig og Gulrot-fraller av Gulrotbrøddeig. De er saftige og mettende, og kan gjerne deles i tre.
Bakeplan for fredag 15. oktober:
- Kornbrød
- Sandbergbrød
- Fjeld-brød
- Valnøttbrød
- Landbrød
- Surdeigsspelt
- Gulrotbrød
- Focaccia
- Hveteboller
- Kanelsnurrer
- Kardemommeknuter
- Vaniljeboller
- Epleknytter
- Grove rundstykker
- Fjeld-fraller
- Gulrot-fraller
- Søte byggkjeks
- Internet-cookies
- Kornbrød
- Sandbergbrød
- Valnøttbrød
- Eldhusbrød
- Landbrød
- Lyst surdeigsbrød
- Müslibrød
- Reservedansken
- Hveteboller
- Kanelsnurrer
- Kardemommeknuter
- Vaniljeboller
- Epleknytter
- Grove rundstykker
- Müsliboller
- Horn
- Søte byggkjeks
- Internet-cookies
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar