...er ikke veldig grove (12%), men de er sprø og luftige med ekte smør i deigen, og vi baker dem hver dag.
Til helga baker vi også havrerundstykker, med mindre fett, men likevel sprø og lekre.
Bakeplan for for fredag 29. oktober:
- Kornbrød
- Sandbergbrød
- Fjeld-brød
- Valnøttbrød
- Landbrød
- Surdeigsspelt
- Gulrotbrød
- Focaccia
- Hveteboller
- Kanelsnurrer
- Kardemommeknuter
- Vaniljeboller
- Grove rundstykker
- Fjeld-fraller
- Gulrot-fraller
- Søte byggkjeks
- Internet-cookies
- Kornbrød
- Sandbergbrød
- Valnøttbrød
- Eldhusbrød
- Landbrød
- Lyst Surdeigsbrød
- Müslibrød
- Reservedansken
- Speltbrød
- Hveteboller
- Kanelsnurrer
- Kardemommeknuter
- Vaniljeboller
- Grove rundstykker
- Havrerundstykker
- Müsliboller
- Horn
- Søte byggkjeks
- Internet-cookies
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar