mandag 14. mars 2022

Müsli med bare økologiske ingredienser

 

Inneholder: Økologiske havregryn, mandler, hasselnøtter, gresskarkjerner,  solsikkekjerner og rosiner, ristet i steinovn sammen med honning fra Hadseløya. Vi har alltid brukt økologiske havregryn og rosiner, men nøtter og frø er nytt, og smaksforskjellen er virkelig tydelig.

Bakeplan for onsdag 16. mars:

  • Kornbrød
  • Sandbergbrød*
  • Fjeld-brød
  • Valnøttbrød (hvis noen bestiller)
  • Landbrød (hvis noen bestiller)
  • Lyst surdeigsbrød
  • Surdeigsbaguetter
  • Svensken (grovt surdeigsbrød)
  • Hveteboller
  • Kanelsnurrer
  • Kardemommeknuter
  • Vaniljeboller
  • Anislauper
  • Grove rundstykker
  • Fjeld-fraller
*Sandbergbrød har gjennomgått en forandring  i produksjonsmåte, og er blitt saftigere og luftigere. Det bør prøves. Et rimelig og sundt hverdagsbrød. Passer til matpakke og toast, og ungene elsker det.


Vel
kommen innom!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar