torsdag 24. mars 2022

Smaksprøvene fortsetter

 

Onsdag smakte vi på kornbrød (bildet).  Fredag blir det surdeigsspelt, og lørdag reservedansken.

Vi har vært tidlig utsolgt for kanel- og kardemommeknuter noen dager. Dersom de som vet at de skal ha mange, til jobben f.eks, bestiller dagen før, blir det lettere for oss å beregne mengden som skal bakes. Selv om du skal ha bare 1 eller 2 er det alltid sikkert å bestille.

Bakeplan for fredag 25. mars:

  • Kornbrød
  • Sandbergbrød
  • fjeld-brød
  • Valnøttbrød
  • Eldhusbrød
  • Surdeigsspelt
  • Gulrotbrød
  • Focaccia
  • Hveteboller
  • Kanelsnurrer
  • Kardemommeknuter
  • Vaniljeboller
  • Grove rundstykker
  • Fjeld-fraller
  • Gulrot-fraller
Lørdag 26. mars blir det:

  • Kornbrød
  • Sandbergbrød
  • Valnøttbrød
  • Eldhusbrød
  • Landbrød
  • Müslibrød
  • Reservedansken
  • Lyst surdeigsbrød
  • Speltbrød 
  • Hveteboller
  • Kanelsnurrer
  • Kardemommeknuter
  • Vaniljeboller
  • Grove rundstykker
  • Müsliboller
  • Surdeigsbaguetter
  • Horn
  • Anislauper
  • Havrerundstykker
Velkommen innom!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar