Onsdag smakte vi på kornbrød (bildet). Fredag blir det surdeigsspelt, og lørdag reservedansken.
Vi har vært tidlig utsolgt for kanel- og kardemommeknuter noen dager. Dersom de som vet at de skal ha mange, til jobben f.eks, bestiller dagen før, blir det lettere for oss å beregne mengden som skal bakes. Selv om du skal ha bare 1 eller 2 er det alltid sikkert å bestille.
Bakeplan for fredag 25. mars:
- Kornbrød
- Sandbergbrød
- fjeld-brød
- Valnøttbrød
- Eldhusbrød
- Surdeigsspelt
- Gulrotbrød
- Focaccia
- Hveteboller
- Kanelsnurrer
- Kardemommeknuter
- Vaniljeboller
- Grove rundstykker
- Fjeld-fraller
- Gulrot-fraller
- Kornbrød
- Sandbergbrød
- Valnøttbrød
- Eldhusbrød
- Landbrød
- Müslibrød
- Reservedansken
- Lyst surdeigsbrød
- Speltbrød
- Hveteboller
- Kanelsnurrer
- Kardemommeknuter
- Vaniljeboller
- Grove rundstykker
- Müsliboller
- Surdeigsbaguetter
- Horn
- Anislauper
- Havrerundstykker
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar