Forsøket med å tenne opp i ovnen om kvelden og håpe på at varmen skulle holde seg til neste morgen, var mislykket. Med åpne spjeld ble det fyring for kråkene. Hvelvet var hvitt og fint neste morgen, noe som viser at det hadde vært varmt nok, men temperaturen hadde sunket så pass at vi måtte fyre opp på nytt. Det er sløsing med energi! Vi må nok fortsette å fyre i femtida om morgenen.
Fredagsbakst:
- Rug-/speltbrød
- Kornbrød
- Valnøttbrød
- Italiensk landbrød
- Hvitt surdeigsbrød
- Kanelsnurrer, skillingsboller, hveteboller, og en prøveproduksjon med wienerbrød
Lørdagsbakst:
- Rug-/speltbrød
- Kornbrød
- Valnøttbrød
- Dansk rugbrød
- Myslibrød
- Vanlig småbakst
Vi har åpent begge dagene fra 12.00 til 17.00.
Oktober gjennom bakerivinduet |
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar