Ukeplan må man ha!
Sist fredag og lørdag var veldig trivelige dager i bakeriet med mange hyggelige kunder, nye og gamle. Vi hadde kaffe og smaksprøver av hvetestang i "bakerigangen", og folk hadde tid til å sitte en stund og roe ned.
Ovnen var samarbeidsvillig, og vi hadde fin hev på deigene begge dagene. Det eneste vi ikke var helt fornøyd med var det lyse surdeigsbrødet, men vi jobber med saken! (Det smakte godt, men fikk ikke helt rett fasong)
Varebeholdningen holdt helt til stengetid, og det var veldig lite som måtte i fryseren. Slike dager liker vi!
Hvis du kjører forbi en kveld, og det er lys i bakeriet, er det bare å komme innom.
Vi har bakevarer i fryseren, både brød og småbakst, som vi selger til redusert pris, og det er fullt mulig å stikke innom for en handel utenom åpningstida.
Så til ukeplanen:
Onsdag baker vi:
- Kornbrød
- Rug-/speltbrød
- Valnøttbrød
- Italiensk landbrød
- Sandbergbrød (et vanlig, nordnorsk, formstekt grovbrød etter oppskrift fra far min)
- Småbakst og hvetestenger
- De fire store (korn, spelt, valnøtt, landbrød)
- Hvitt surdeigsbrød (vi prøver igjen!)
- Småbakst og hvetestenger
- De fire store
- Dansk rugbrød
- Myslibrød
- Småbakst og hvetestenger
Velkommen!
Tante, æ må bare si at æ syns du e flink med denne bolgginga! Æ følge med...selv om æ bor langt unna :)
SvarSlettblogging...skulle det selvsagt stå!
SvarSlettTakk ska du ha, Kristin! Æ gjør nu så godt æ kan!
SvarSlett