torsdag 27. januar 2011

Fredag 28. januar

baker vi:
  • Rug-/speltbrød
  • Kornbrød
  • Valnøttbrød
  • Sandbergbrød
  • Puma-brød
  • Fransk landbrød
  • Foccaccia med oliven
  • Kanelsnurrer, skillingsboller, hveteboller
Vi har også en prøveproduksjon av noe vi kaller protein-/helsebrød. Dette baker vi på bestilling. Utgangspunktet er rug-/spelt med surdeig. Vi tilsetter egg, kesam, frø og nøtter, og får dermed et proteinrikt brød uten gjær og hvetemel.

Velkommen innom!

2 kommentarer:

  1. Så fantastisk spennende med proteinbrød!! Det hadde blitt populært her hjemme! Gleder meg til å smake på det!

    SvarSlett
  2. Hei Kristin Det som skiller dette fra vanlig proteinbrød er jo surdeigen. Det blir spennende å se om vi får respons...

    SvarSlett