Müsli-brødet bakes delvis etter oppskrifter fra Bakeriet i Lom og Åpent Bakeri i Oslo, med noen lokale tilpasninger. Det inneholder bl.a.hel rug, linfrø, aprikos, epler, rosiner, hasselnøtter og valnøtter, og er et saftig, godt og sunt brød, som ble veldig populært før jul.
Ellers er bakeplanen for onsdag 19. januar slik:
- Rug-/speltbrød (stadig mer populært)
- Kornbrød
- Sandbergbrød
- Valnøttbrød
- Müsli-brød (se bildet over)
- Pumabrød (vi likte navnet godt!)
- Dansk rugbrød (hvis noen bestiller det)
- Kanelsnurrer, skillingsboller, hveteboller, horn
Det er også mulig å kjøpe bakevarer fra fryseren, til redusert pris. Vi har både brød og småbakst. Skillingsboller og kanelsnurrer blir kjempegode etter en kort oppvarming i stekovnen.
Velkommen til smaksprøver og handel mellom kl 11.00 og 17.00
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar