Vi blir stadig flinkere til å beregne hvor mange brød og hvor mye småbakst vi skal bake. Det er trist å sitte igjen med 15 brød ved stengetid, men det er nesten verre å ha tomme hyller klokka ett og måtte si til folk at vi desverre er utsolgt for ferskvarer, men at de kan få kjøpe fra fryseren. Vi vet jo at de som kommer oppom til oss, helst ønsker ferske, sprø bakervarer som står i stil med den gode lukten.
For å bli bedre på planlegging, har vi ført logg over hvor mye vi baker av hver sort hver dag, og hvor mye vi må legge i fryseren. Dette har vært nyttig, og etter hvert aner vi et mønster som vi planlegger ut fra. I går, onsdag, hadde vi ETT brød igjen kl. halv fem, og det er perfekt!
Fredag 28/10 baker vi derfor fast sortiment pluss
For å bli bedre på planlegging, har vi ført logg over hvor mye vi baker av hver sort hver dag, og hvor mye vi må legge i fryseren. Dette har vært nyttig, og etter hvert aner vi et mønster som vi planlegger ut fra. I går, onsdag, hadde vi ETT brød igjen kl. halv fem, og det er perfekt!
Fredag 28/10 baker vi derfor fast sortiment pluss
- Focaccia med grønn oliven
- Spelt-/gulrotbrød
- Kornboller
- Hvetestenger med dronningfyll
- Klippestenger
- Müslibrød
- Horn
- Müsliboller
Eventyrlys torsdag morgen |
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar