Brødene på bildet her er ikke surdeigsbrød, men Sandbergbrød, et grovt, saftig brød som mange liker. Det lages av grov gjærdeig med alle de fire vanlige kornslagene: hvete, rug, bygg og havre.
Vi lager allerede to brødtyper basert på surdeig; Rug/speltbrød av rugsurdeig og surdeigsbrød av hvetesurdeig bakes helt uten industrigjær. Onsdag tilbyr vi en grovere utgave av surdeigsbrødet.
Plan for onsdag 5. oktober:
Vi fortsetter å dele ut gratis kruspersille til alle som vil ha, og vi selger fersk kepaløk i bunt + mandelpotet.
Velkommen!
Vi lager allerede to brødtyper basert på surdeig; Rug/speltbrød av rugsurdeig og surdeigsbrød av hvetesurdeig bakes helt uten industrigjær. Onsdag tilbyr vi en grovere utgave av surdeigsbrødet.
Plan for onsdag 5. oktober:
- Vanlig sortement minus lyst surdeigsbrød
- Grovt surdeigsbrød
- Gulrotbrød av speltmel
Vi fortsetter å dele ut gratis kruspersille til alle som vil ha, og vi selger fersk kepaløk i bunt + mandelpotet.
Velkommen!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar