torsdag 8. januar 2015

Grovt er populært

Første bakedag etter jul viste at grovbrød er i vinden! Marits helgrove og "Svensken" gikk ut lenge før de andre sortene, og de lyseste lå igjen. Vi skal prøve å lage litt større porsjoner grove brød og grov småbakst fram mot helga.

Bakeplan for fredag 9. januar:
  • Kornbrød
  • Sandbergbrød
  • Grovt surdeigsbrød med urkorn
  • Eldhusbrød
  • Valnøttbrød
  • Landbrød
  • Focaccia
  • Kornbrødstump
  • Marits helgrove
  • Namnlausbrød
  • Meiseboller (grove, små brød)
  • Vanlig småsmakst
  • Kardemommeknuter
  • Meiseboller
Lørdag 10. januar blir det:
  • Kornbrød
  • Sandbergbrød
  • Lyst surdeigsbrød
  • Surdeigsbaguetter
  • Tomatbrød
  • Kornbrødstump
  • Valnøttbrød
  • Eldhusbrød
  • Landbrød
  • Müslibrød
  • Dansk rugbrød
  • Vanlig småbakst
  • Kardemommeknuter
  • Vaniljeboller
  • Horn
  • Müsliboller
 Koder: økologisk mel, surdeigsbrød

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar