lørdag 3. januar 2015

Godt nyttår! Vi åpner 7. januar.

 Bildet har egentlig ikke noe med saken å gjøre, men det er fra et gammelt flyfoto fra 60-tallet, og viser eldhuset som sto der Eldhusbakeriet står i dag.
Etter tidenes juleferie, i antall fridager, gleder vi oss nå til å starte opp igjen.

Bakeplan for onsdag 7. januar:
  • Kornbrød
  • Sandbergbrød
  • Valnøttbrød
  • Eldhusbrød
  • Rug-/speltbrød (svensken)
  • Lyst surdeigsbrød 
  • Marits helgrove 
  • Namnlausbrød
  • Vanlig småbakst
  • Mandelknuter
Å starte et nytt bakeår er alltid spennende; Hvordan fungerer ovnen på nyåret? Hva med melet og deigene? Skal vi utvide sortimentet...finne på noe nytt?  Hva skal vi da ev. slutte med? Mest av alt er det spennende å se om kundene fortsetter å komme. Vi skal i hvertfall gjøre alt vi kan for å levere gode varer med høg kvalitet.
Velkommen! 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar