Bildet har egentlig ikke noe med saken å gjøre, men det er fra et gammelt flyfoto fra 60-tallet, og viser eldhuset som sto der Eldhusbakeriet står i dag.
Etter tidenes juleferie, i antall fridager, gleder vi oss nå til å starte opp igjen.
Bakeplan for onsdag 7. januar:
- Kornbrød
- Sandbergbrød
- Valnøttbrød
- Eldhusbrød
- Rug-/speltbrød (svensken)
- Lyst surdeigsbrød
- Marits helgrove
- Namnlausbrød
- Vanlig småbakst
- Mandelknuter
Å starte et nytt bakeår er alltid spennende; Hvordan fungerer ovnen på nyåret? Hva med melet og deigene? Skal vi utvide sortimentet...finne på noe nytt? Hva skal vi da ev. slutte med? Mest av alt er det spennende å se om kundene fortsetter å komme. Vi skal i hvertfall gjøre alt vi kan for å levere gode varer med høg kvalitet.
Velkommen!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar