Vi har fått inn ny honning fra Sigerfjorden og nytt mel fra Holli Mølle
I tillegg selger vi store, hvite lammeskinn.
Fersk bakst fra vedfyrt steinovn er uansette vårt viktigste produkt, så her kommer planen for helgebaksten:
Fredag 27. oktober blir det:
- Kornbrød
- Sandbergbrød
- Valnøttbrød
- Landbrød
- Eldhusbrød
- Fjeld-brød
- Focaccia
- Surdeigsspelt
- Russisk landbrød
- Vanlig småbakst
- Kardemommeknuter
- Vaniljeknuter
- Surdeigsfraller
På lørdag blir det:
- Kornbrød
- Sandbergbrød
- Valnøttbrød
- Eldhusbrød
- Landbrød
- Müslibrød
- Speltbrød
- Lyst surdeigsbrød
- Lange lyse
- Tomatbrød
- "Reservedanske" (Heter egentlig Brunkans danska, og er en variant av Dansk rug)
- Vanlig småbakst
- Kardemommeknuter
- Horn
- Müsliboller
- Croissanter
- Wienerstenger
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar