torsdag 5. oktober 2017

Vi bruker mer bygg

Gjennom prosjektet northern cereals har vi fått bygg som er dyrket i Tromsø og malt på Hurum mølle. Bygg har dårlige bakeegenskaper, så vi tilsetter litt bygg i alle brøddeigene for å få bruken av dette næringsrike kornslaget.

Kanelsnurrens dag, 4. oktober, ble feiret  i bakeriet hos oss. Vi bakte masse kanelsnurrer, og de fløy ut av ovnen og ned i posene til ventende kunder. De fleste fikk, men de siste som kom ble dessverre fri.

Bakeplan for fredag 6. oktober:

  • Kornbrød
  • Sandbergbrød
  • Valnøttbrød
  • Landbrød
  • Eldhusbrød
  • Fjeld-brød
  • Marits helgrov
  • Surdeigs-spelt
  • Russisk landbrød
  • Focaccia
  • Vanlig småbakst
  • Kardemommeknuter
  • Vaniljeboller
  • Surdeigsfraller
Lørdag 7. oktober blir det:

  • Kornbrød
  • Sandbergbrød
  • Valnøttbrød
  • Eldhusbrød
  • Speltbrød
  • Lyst surdeigsbrød
  • Tomatbrød
  • Lange lyse
  • Müslibrød
  • Norsk bygg (med hel bygg fra prosjektet)
  • Vanlig småbakst
  • Vaniljeboller
  • Horn
  • Speltrundstykker
  • Müsliboller
NB: Siste uke med potetsalg på trappa
Velkommen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar