mandag 9. oktober 2017

Svensken på onsdager

tidlig lørdags morgen
Helt fra vi starta, for nesten 8 år siden, har vi bakt et surdeigsbrød av kun rug og spelt. Oppskrifta kom opprinnelig fra en svensk baker, og brødet kalles derfor "Svensken". Hos oss hører det til onsdagssortimentet, og vi baker to størrelser; 1000g og 500g. Vi bruker kun økologisk, steinmalt rug og spelt + surdeig og litt salt, og det blir et tungt, saftig og holdbart brød...må prøves!

Bakeplan for onsdag 11/10:

  • Kornbrød
  • Sandbergbrød
  • Fjeld-brød
  • Lyst surdeigsbrød
  • Rug-/spelt (Svensken)
  • Weinheimer Möhrenbrot (tysk gulrotbrød)
  • Vanlig småbakst
  • Kardemommeknuter
  • Anislauper
  • Lyse surdeigsfraller
Velkommen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar