torsdag 21. januar 2021

Bakerisola er kommet opp


Blås ide på Myre har laget ei flott sol til oss. Den henger vi opp 20.  januar hver år, så kan vi kose oss med den mens vi venter på den ekte.

Vi lager ekstra mange vanilje/solboller denne helga, De er det mulig å bestille. Lørdag lager vi også brioche-snurrer med apelsen-cest og brioche-burgerbrød

Bakeplan for fredag 22/1

  • Kornbrød
  • Sandbergbrød
  • Fjeld-brød
  • Valnøttbrød
  • Landbrød
  • Surdeigsspelt
  • Gulrotbrød
  • Focaccia
  • Hveteboller
  • Kanelsnurrer
  • Kardemommeknuter
  • Vanilje/sol-boller
  • Grove rundstykker
  • Gulrot-fraller
Lørdag 23/1 blir det:

  • Kornbrød
  • Sandbergbrød
  • Valnøttbrød
  • Eldhusbrød
  • Landbrød
  • Müslibrød
  • Reservedansken
  • Lyst surdeigsbrød
  • Surdeigsbaguetter
  • Hveteboller
  • Kanelsnurrer
  • Kardemommeknuter
  • Vanilje/solboller
  • Brioche-burgerbrød
  • Brioche-snurrer med apelsin-cest
  • Grove rundstykker
  • Horn
  • Müsliboller
Velkommen innom!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar