mandag 25. januar 2021

Vi øver på brioche-deig

 

Egentlig skulle vi hatt kurs her med en bakermester fra Nofima, men det er allerede avlyst fire ganger pga koronna, så nå øver vi på egen hånd. Brioche-deigen består for det meste av egg, smør og mel. Vi lager myke burgerbrød og deilige snurrer med ulikt fyll. Forrige uke hadde vi appelsin-cest, og onsdag blir det dronningfyll (mandelmasse m/vaniljekrem. Selvsagt hjemmelaget.)

Siden vi nettopp har  fått sol, lager vi også en runde vanilje/solboller til de som har lyst til å feire.

Bakeplan for onsdag 27/1:

  • Kornbrød
  • Sandbergbrød
  • Valnøttbrød
  • Fjeld-brød
  • Lyst surdeigsbrød
  • Surdeigsbaguetter
  • Svensken
  • Hveteboller
  • Kanelsnurrer
  • Kardemommeknuter
  • Vanilje/solboller
  • Anislauper
  • Grove rundstykker
  • Brioche-burgerbrød
  • Brioche-snurrer
Velkommen innom!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar