Egentlig skulle vi hatt kurs her med en bakermester fra Nofima, men det er allerede avlyst fire ganger pga koronna, så nå øver vi på egen hånd. Brioche-deigen består for det meste av egg, smør og mel. Vi lager myke burgerbrød og deilige snurrer med ulikt fyll. Forrige uke hadde vi appelsin-cest, og onsdag blir det dronningfyll (mandelmasse m/vaniljekrem. Selvsagt hjemmelaget.)
Siden vi nettopp har fått sol, lager vi også en runde vanilje/solboller til de som har lyst til å feire.
Bakeplan for onsdag 27/1:
- Kornbrød
- Sandbergbrød
- Valnøttbrød
- Fjeld-brød
- Lyst surdeigsbrød
- Surdeigsbaguetter
- Svensken
- Hveteboller
- Kanelsnurrer
- Kardemommeknuter
- Vanilje/solboller
- Anislauper
- Grove rundstykker
- Brioche-burgerbrød
- Brioche-snurrer
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar