Mye folk og god stemning første åpningsdag i 2021. I to-tida begynte det å bli tomt i hyllene, og da har det vært en bra dag.
Noen ganger er det varer igjen på slutten av dagen, så vi viderefører "rett før stengetid"-tilbudet på brød og småbakst. Det betyr at kunden betaler "fryseboks-pris" for ferske varer siste time før stengetid.
Bakeplan for fredag15/1:
- Kornbrød
- Sandbergbrød
- Fjeld-brød
- Surdeigsspelt
- Gulrotbrød
- Valnøttbrød
- Landbrød
- Focaccia
- Hveteboller
- Kanelsnurrer
- Kardemommeknuter
- Vaniljeboller
- Grove rundstykker
- Gultotfraller
- Kornbrød
- Sandbergbrød
- Valnøttbrød
- Landbrød
- Eldhusbrød
- Lyst surdeigsbrød
- Surdeigsbaguetter
- Reservedansken
- Müslibrød
- Speltbrød
- Hveteboller
- Kanelsnurrer
- Kardemommeknuter
- Vaniljeboller
- Grove rundstykker
- Horn
- Müsliboller
PS:Vi fortsetter "drive-through"-ordningen vår. Den fungerer bra. Dessuten ber vi folk om å ikke vente på tur i bakerigangen, siden den er veldig trang. Det lureste er å sitte i bilen til den står foran inngangsdøra.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar