torsdag 14. januar 2021

Flott start på ny sesong

 

Mye folk og god stemning første åpningsdag i 2021. I to-tida begynte det å bli tomt i hyllene, og da har det vært en bra dag.

Noen ganger er det varer igjen på slutten av dagen, så vi viderefører "rett før stengetid"-tilbudet på brød og småbakst. Det betyr at kunden betaler "fryseboks-pris" for ferske varer siste time før stengetid.

Bakeplan for fredag15/1:

  • Kornbrød
  • Sandbergbrød
  • Fjeld-brød
  • Surdeigsspelt
  • Gulrotbrød
  • Valnøttbrød
  • Landbrød
  • Focaccia
  • Hveteboller
  • Kanelsnurrer
  • Kardemommeknuter
  • Vaniljeboller
  • Grove rundstykker
  • Gultotfraller
Lørdag 16/1 blir det:

  • Kornbrød
  • Sandbergbrød
  • Valnøttbrød
  • Landbrød
  • Eldhusbrød
  • Lyst surdeigsbrød
  • Surdeigsbaguetter
  • Reservedansken
  • Müslibrød
  • Speltbrød
  • Hveteboller
  • Kanelsnurrer
  • Kardemommeknuter
  • Vaniljeboller
  • Grove rundstykker
  • Horn
  • Müsliboller
Velkommen innom.

PS:Vi fortsetter "drive-through"-ordningen vår. Den fungerer bra. Dessuten ber vi folk om å ikke vente på tur i bakerigangen, siden den er veldig trang. Det lureste er å sitte i bilen til den står foran inngangsdøra.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar