Til venstre surdeigsspelt fra fredags-sortimentet, og til høyre reservedansken fra lørdag.
Siden dette er siste bakeuke før påske, legger jeg ut bakeplan for alle tre dagene. Da blir det lettere å planlegge handelen. Vi kan godt fryse ned brød for dere slik at de kan hentes på lørdag f.eks.
Vi har, som kjent, begrenset kapasitet, så nå er det lurt å bestille.
Bakeplan for onsdag 29. mars:
- Kornbrød
- Sandbergbrød
- Fjeldbrød
- Lyst surdeigsbrød
- Svensken
- Hveteboller
- Kanelsnurrer
- Kardemommeknuter
- Vaniljeboller
- Anislauper
- Fjeld-fraller
- Kornbrød
- Sandbergbrød
- Fjeldbrød
- Valnøttbrød
- Landbrød
- Eldhusbrød
- Surdeigsspelt
- Gulrotbrød
- Hveteboller
- Kanelsnurrer
- Kardemommeknuter
- Vaniljeboller
- Grove rundstykker
- Fjeld-fraller
- Gulrotfraller
Lørdag 1. april blir det:
- Kornbrød
- Sandbergbrød
- Fjeldbrød
- Valnøttbrød
- Eldhusbrød
- Landbrød
- Lyst surdeigsbrød
- Spiraspeltbrød
- Deig til surdeigspizza
- Müslibrød
- Reservedansken
- Hveteboller
- Kanelsnurrer
- Kardemommeknuter
- Vaniljeboller
- Grove rundstykker
- Müsliboller
- Fjeld-fraller
- Horn
Vi åpner igjen fredag 14. april.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar