mandag 27. mars 2023

Fra mitt søndagsfrokostbord

 

Til venstre surdeigsspelt fra fredags-sortimentet, og til høyre reservedansken fra lørdag.

Siden dette er siste bakeuke før påske, legger jeg ut bakeplan for alle tre dagene. Da blir det lettere å planlegge handelen. Vi kan godt fryse ned brød for dere slik at de kan hentes på lørdag f.eks.

Vi har, som kjent, begrenset kapasitet, så nå er det lurt å bestille.

Bakeplan for onsdag 29. mars:

  • Kornbrød
  • Sandbergbrød
  • Fjeldbrød
  • Lyst surdeigsbrød
  • Svensken
  • Hveteboller
  • Kanelsnurrer
  • Kardemommeknuter 
  • Vaniljeboller
  • Anislauper
  • Fjeld-fraller
Fredag 31. mars blir det:

  • Kornbrød
  • Sandbergbrød
  • Fjeldbrød
  • Valnøttbrød
  • Landbrød
  • Eldhusbrød
  • Surdeigsspelt
  • Gulrotbrød
  • Hveteboller
  • Kanelsnurrer
  • Kardemommeknuter
  • Vaniljeboller
  • Grove rundstykker
  • Fjeld-fraller
  • Gulrotfraller

Lørdag 1. april blir det:

  • Kornbrød
  • Sandbergbrød
  • Fjeldbrød
  • Valnøttbrød
  • Eldhusbrød
  • Landbrød
  • Lyst surdeigsbrød
  • Spiraspeltbrød
  • Deig til surdeigspizza
  • Müslibrød
  • Reservedansken
  • Hveteboller
  • Kanelsnurrer
  • Kardemommeknuter
  • Vaniljeboller
  • Grove rundstykker
  • Müsliboller
  • Fjeld-fraller
  • Horn
Og så er det god påske. 

Vi åpner igjen fredag 14. april.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar