...med bare økologiske ingredienser.
Vi baker tom 1. april, og så tar vi påskeferie. Det kan være lurt å bestille for å få det du ønsker til påske. Vi åpner igjen etter påske fredag 14.april.
Bakeplan for fredag 24. mars:
- Kornbrød
- Sandbergbrød
- Fjeld-brød
- Valnøttbrød
- Landbrød
- Gulrotbrød
- Surdeigsspelt
- Hveteboller
- Kanelsnurrer
- Kardemommeknuter
- Vaniljeboller
- Grove rundstykker
- Gulrotfraller
- Fjeld-fraller
- I tillegg har vi søte byggkjeks, internet-cookies og müsli
- Kornbrød
- Sandbergbrød
- Fjeld-brød
- Valnøttbrød
- Eldhusbrød
- Landbrød
- Reservedansken
- Müslibrød
- Lyst surdeigsbrød
- Deig til surdeigspizza
- Grove rundstykker
- Hveteboller
- Kanelsnurrer
- Kardemommeknuter
- Vaniljeboller
- Grove rundstykker
- Müsliboller
- Fjeld-fraller
- Horn
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar