Lørdag morgen er ekstra trivelig i bakeriet. Da kommer folk som skal ha noe godt til en bedre frokost. De har ofte med seg unger som velger hva de vil ha. Hyggelig tradisjon. Vi har snart drevet i 13 år, og enkelte kunder har vært her like lenge. Tusen takk!
Bakeplan for fredag 3. mars:
- Kornbrød
- Fjeldbrød
- Sandbergbrød
- Valnøttbrød
- Landbrød
- Surdeigs-spelt
- Focaccia har vi i fryseren
- Gulrotbrød
- Hveteboller
- Kanelsnurrer
- Kardemommeknuter
- Solboller 🌞
- Grove rundstykker
- Fjeld-fraller
- Gulrotfraller
- Kornbrød
- Sandbergbrød
- Fjeldbrød
- Valnøttbrød
- Eldhusbrød
- Landbrød
- Reservedansken
- Lyst surdeigsbrød
- Müslibrød (hvis noen bestiller)
- Hveteboller
- Kanelsnurrer
- Kardemommeknuter
- Solboller 🌞
- Grove rundstykker
- Fjeld-fraller
- Horn
- Deig til surdeigspizza
Det kan være lurt å bestille på sms til mob 48267489.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar