Vi kaller det "grove" rundstykker, men det er ikke veldig grove (10 prosent) De er sprø og lekre, og inneholder ekte smør.
Hvis du vil ha grove småbrød , må det bli fraller. Gulrotfraller og Fjeld-fraller er laget av brøddeig, og inneholder ikke fett.
Bakeplan for fredag 10. mars:
- Kornbrød
- Sandbergbrød
- Fjeldbrød
- Valnøttbrød
- Landbrød
- Surdeigsspelt
- Focaccia
- Gulrotbrød
- Hveteboller
- Kanelsnurrer
- Kardemommeknuter
- Solboller 🌞
- Grove rundstykker
- Fjeld-fraller
- Gulrotfraller
Lørdag 11. mars blir det:
- Kornbrød
- Sandbergbrød
- Fjeldbrød
- Valnøttbrød
- Eldhusbrød
- Landbrød
- Spira spelt
- Reservedansken
- Lyst surdeigsbrød
- Hveteboller
- Kanelsnurrer
- Kardemommeknuter
- Solboller 🌞
- Grove rundstykker
- Horn
- Fjeld-fraller
- Deig til surdeigspizza
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar