Randi Mogstad har laget kjempefin avdventskrans til oss i år.
Vi innleder adventstida med å bake julebrød og krydderbrød hver bakedag. Vi oppfordrer samtidig kundene våre til å spre handelen av bakst til jul utover perioden. Vi er ikke dimensjonert for de største høytidene, men klarer å bake nok hvis det fordeles over flere dager. Varene må jo i alle fall fryses. Siste bakedag før jul er fredag 22. november.
Bakeplan for fredag 1. desember:
- Kornbrød
- Sandbergbrød
- Fjeld-brød
- Valnøttbrød
- Landbrød
- Gulrotbrød
- Hveteboller
- Kanelsnurrer
- Kardemommeknuter
- Vaniljeboller
- Grove rundstykker
- Grove horn
- Fjeld-fraller
- Gulrot-fraller
- Julebrød
- Krydderbrød
- Kornbrød
- Sandbergbrød
- Fjeld-brød
- Valnøttbrød
- Eldhusbrød
- Landbrød
- Lyst surdeigsbrød
- Müslibrød
- Hveteboller
- Kanelsnurrer
- Kardemommeknuter
- Vaniljeboller
- Grove rundstykker
- Horn
- Fjeld-fraller
- Julebrød
- Krydderbrød
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar