torsdag 2. november 2023

Vi har hatt kurs i laminerte deiger

 

Det betyr wienerbakst og croissanter. Vi bruker bare ekte smør, og det er en utfordring når vi skal kjevle det inn i deigen. Vi kan ikke lage det på vanlige bakedager, for da er det alt for varmt i bakeriet til å kjevle smør. Derfor må vi kjevle på en ikke-bakedag og fryse ned deigemnene. Dette øver vi oss på, og i morgen og lørdag kan vi presentere prøvebaksten.

Bakeplan for fredag 3. november:

  • Kornbrød
  • Sandbergbrød
  • Fjeldbrød
  • Valnøttbrød
  • Landbrød
  • Surdeigsspelt
  • Gulrotbrød
  • Focaccia
  • Hveteboller
  • Kanelsnurrer
  • Kardemommeknuter
  • Vaniljeboller
  • Grove rundstykker
  • Gulrotfraller
  • Fjeld-fraller
  • Prøvebakst av diverse wienerbrød og croissanter
Lørdag 4. november blir det:

  • Kornbrød
  • Sandbergbrød
  • Fjeldbrød
  • Valnøttbrød
  • Landbrød
  • Eldhusbrød
  • Lyst surdeigsbrød
  • Hveteboller
  • Kanelsnurrer
  • Kardemommeknuter
  • Vaniljeboller
  • Grove rundstykker
  • Horn med valmuefrø
  • Fjeld-fraller
  • Prøvebakst av wiener og croissanter
Vi er litt underbemannet pga sykdom, men vi skal gjøre så godt vi kan.

Velkommen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar