Det betyr wienerbakst og croissanter. Vi bruker bare ekte smør, og det er en utfordring når vi skal kjevle det inn i deigen. Vi kan ikke lage det på vanlige bakedager, for da er det alt for varmt i bakeriet til å kjevle smør. Derfor må vi kjevle på en ikke-bakedag og fryse ned deigemnene. Dette øver vi oss på, og i morgen og lørdag kan vi presentere prøvebaksten.
Bakeplan for fredag 3. november:
- Kornbrød
- Sandbergbrød
- Fjeldbrød
- Valnøttbrød
- Landbrød
- Surdeigsspelt
- Gulrotbrød
- Focaccia
- Hveteboller
- Kanelsnurrer
- Kardemommeknuter
- Vaniljeboller
- Grove rundstykker
- Gulrotfraller
- Fjeld-fraller
- Prøvebakst av diverse wienerbrød og croissanter
- Kornbrød
- Sandbergbrød
- Fjeldbrød
- Valnøttbrød
- Landbrød
- Eldhusbrød
- Lyst surdeigsbrød
- Hveteboller
- Kanelsnurrer
- Kardemommeknuter
- Vaniljeboller
- Grove rundstykker
- Horn med valmuefrø
- Fjeld-fraller
- Prøvebakst av wiener og croissanter
Velkommen!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar