torsdag 15. februar 2018

Emmerbrød på lørdag

Emmerbrød
Hva er emmer? Det er et såkalt urkorn. For å si det enkelt, så er spelt bestemora til hvete og emmer bestemora til spelt. Det er altså et av de eldste urkorn. Det ligner veldig på spelt i oppbygging, men har mer (og bedre) smak. Bør prøves!

Onsdag prøvde vi å bake finsk rug. Det ble bare nesten vellykket, så på fredag prøver vi igjen.

Bakeplan for fredag 16/2

  • Kornbrød
  • Sandbergbrød
  • Valnøttbrød
  • Landbrød
  • Eldhusbrød
  • Fjeld-brød
  • Finsk rug
  • Surdeigs-spelt
  • Marits helgrove
  • Vanlig småbakst
  • Kardemommeknuter
  • Solsnurrer
  • Wienerbrød
  • Kornbroller
Lørdag 17/2 blir det:

  • Kornbrød
  • Sandbergbrød
  • Valnøttbrød
  • Eldhusbrød
  • Landbrød
  • Müslibrød
  • Reservedansken
  • Emmerbrød
  • Lyst surdeigsbrød
  • Tomatbrød
  • Vanlig småbakst
  • Kardemommeknuter
  • Solsnurrer
  • Wienerbrød
  • Horn
  • Müsliboller
Velkommen innom!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar