torsdag 1. februar 2018

Ny-ovnen i bruk

Ovnsmontør fra Unibak, Preben, som også var utdannet baker. 
En av fordelene med nyovnen, er at vi nå kan ta imot bestillinger på rundstykker ol. Dette har vi ikke kunnet gjøre tidligere, siden slik bakst stjeler for mye varme fra vedovnen så brødene ikke får nok varme.

Tiden framover blir mye prøving og feiling, men jeg ser allerede at brødene fortsatt blir stekt i gammelovnen...så lenge det er plass.

Bakeplan for fredag 1. februar:

  • Kornbrød
  • Sandbergbrød
  • Valnøttbrød
  • Eldhusbrød
  • Valnøttbrød
  • Landbrød
  • Surdeigs-spelt
  • Fjeldbrød
  • Marits helgrove
  • Vanlig småbakst
  • Kardemommeknuter
  • Solsnurrer
  • Kornboller


Lørdag 2. februar blir det:

  • Kornbrød
  • Sandbergbrød
  • Valnøttbrød
  • Eldhusbrød
  • Landbrød
  • Müslibrød
  • Lyst surdeigsbrød
  • Tomatbrød
  • Byggbrød
  • Dansk rug
  • Vanlig småbakst
  • Kardemommeknuter
  • Solsnurrer
  • Horn
  • Rundstykker
  • Müsliboller
  • Wienerstenger
Og så blir det sol ute, sol inne....
Velkommen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar