...men har ikke fått det helt til slik vi vil ha det. Det innholder kun rugmel, vann, surdeig og litt salt og er et tungt, men saftig og smaksrikt brød. Vi bakte det onsdag og fredag i forrige uke med vekslende resultat, og vi prøver igjen på onsdag. Vi gir oss ikke! (Vi kunne hatt litt "kjøpgjær" i deigen, men det gjør vi ikke.) Her hjemme har vi spist brødene med god apetitt, mest på grunn av smaken og at de metter godt, men konsistensen har vært i hardeste laget.
NB: Hvis noen har kjøpt av disse "Eksperiment-brødene" og ikke likt dem, er det bare å si fra, så får dere et nytt av et eller annet slag.
Bakeplan for onsdag 21. februar:
- Kornbrød
- Sandbergbrød
- Lyst surdeigsbrød
- Fjeld-brød
- Finsk rug
- Byggbrød
- Emmerbrød
- Vanlig småbakst
- Kardemommeknuter
- Hamburgerbrød
- Surdeigsfraller
- Anislauper
Velkommen!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar